This version of the page http://10ka.org.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-06-03. The original page over time could change.
.:: Газета "ДЕСЯТКА" ::. Пора Знати Правду!

   :: Меню
· Головна

   :: Форум
[ Форум ]   [ Пошук ]

   :: Наші друзі

 

 


   :: Випадкова



До галереї

   :: Наша кнопка

 


   :: Погода в Полтаві

 За запитання «Чому вони не сидять?» можна «сісти» самому

19.12.2005

   12 волонтерів Полтавської обласної організації громадянської партії «Пора» були затримані співробітниками міліції під час розклейки листівок ПОРИ. При цьому була вилучена вся друкована продукція партії – портрети Ківалова, Кучми та Януковича із надписом «ПОРА їх спитати, чому вони не сидять». Перших із добровольців схопили на відстані 15 метрів від офісу організації. Взагалі готовність та оперативність правоохоронців затримувати «пористів» була на високому рівні. Склалося
враження, що неабиякі сили міліції чатували того вечора не на грабіжників чи ґвалтівників, а саме на добровольців ПОРИ. Деяких затримували навіть тільки за те, що у них в пакетах виявили листівки.

Читати докладніше | Коментувати? 

 Отдельно взятый рай или «социалистическая лапша».

24.11.2005

   О себе всегда хочется слышать только положительное, или как минимум не совсем плохое. Но такое бывает редко, наверное по этому и разработали наши предки концепцию: «Сам себя не похвалишь, никто не похвалит». Эту концепцию внимательно изучили, проработали и решили применять, полтавские социал-газетчики.

Читати докладніше | 1 Коментар 

 Чому вимирають українці

24.11.2005

   Важко починати цю коротку розповідь. Ні, все в ній зрозуміло, не має щось незнайомого, дивного, або складного і заплутаного. А все рівно – важко… Питаю себе чому і одразу не знаходжу відповіді. Можливо, просто соромно, боляче – за країну, за нас, за себе самого. Але коли чуєш таку розповідь, якою поділилися з нами працівники полтавського спеціалізованого дитсадка №78, писати про це необхідно в цілях нашого з вами майбутнього виживання як природного виду. Витримавши біль та відкинувши сором.

Читати докладніше | Коментувати? 

 Корупцію не треба скорочувати, її потрібно бороти. Висновки свідка

18.11.2005

  Так вже завелося, що будь-яка прес-конференція Державтоінспекції області нагадує викладки з повідомлень Левітана. Наприклад, як повідомив начальник полтавського ДАІ Віктор Градоблянський, на сьогоднішній день в області сталося 1240 ДТП, в яких 241 людей загинуло, 1300 травмовано. По Україні кожної 2 години на дорогах гине людина. Представникам ЗМІ було показано „штрафмайданчик” на якому перебувають залишки авто, які потрапили в аварії. Деякі екземпляри шокують – це купа металобрухту зі слідами крові. Відео у „даішників” також відповідне – автомотлох та складені у рядок трупи, в тому числі і дитячі.

Читати докладніше | Коментувати? 

 Осторожно, постмодерн!

18.11.2005

  Всё, началось! Закрутилось, завертелось, с каждой неделей и днём всё более набирая обороты, с каждым новым витком всё оригинальнее и масштабнее. Речь о предвыборной агитации, что началась задолго до официального выстрела со стартового пистолета ЦИК. Изучая определённые примеры пропаганды, приходишь к выводу, что современные политические технологии – неотъемлемая часть современной культуры и социума. Как утверждают культурологи, сейчас мы живём в эпоху постмодернизма, которая, по определению историка и философа А. Тойнби, зародилась после Первой Мировой войны.

Читати докладніше | Коментувати? 

 ''ПОРА'' презентувала ''Пакет розвитку''

2.11.2005

    На прес-конференції 26 жовтня 2005 року в "Інтерфаксі" Громадянська партія "ПОРА" презентувала "Пакет розвитку" - пакетзаконодавчих актів стосовно оподаткування, який покликаний створити нове середовище для функціонування бізнесу, особливо,
малого та середнього, в Україні.

Читати докладніше | Коментувати? 

 Колишній міліціонер Москалько наплював на Закон!

2.11.2005

   Перед написанням цієї статті пригадалися слова голови Полтавської обласної державної адміністрації Степана Бульби, які він сказав полтавцям (переважно приватним підприємцям) ще за часів існування в обласному центрі наметового містечка – „З приходом Москалька – ринок очистився від бандитів!”. Ці слова факт. Тож давайте ознайомимся і з іншими.

Читати докладніше | Коментувати? 

 А воз и поныне там

28.10.2005

   С момента поджога Полтавской детской областной библиотеки на Гагарина, 5 прошло уже две недели. Мусор и остатки сгоревших книг и мебели уже почти  прибран, начали соскребать копоть со стен и потолка. Но, проблема так и не решена.

Читати докладніше | 3 Коментарі 

 Розовые грезы полтавских социалистов

28.10.2005

   Буквально за одну ночь или вечер, полтавские столбы, стены заборов и домов, гаражи и остановки были обклеены розоватыми листочками, в которых указывалось, что социалистической партии Украины стукнуло аж 14 лет!

Читати докладніше | Коментувати? 

 Весна буде...

28.10.2005

  
Полтавська обласна організація Громадянської партії „Пора” виступила одним із співорганізаторів заходу, присвяченого річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників, що відбувся 27 жовтня в обласному центрі, у кіноконцертному комплексі „Листопад”.

Читати докладніше | Коментувати? 

 Кто-то слов на ветер не бросает

28.10.2005

  
25 сентября в материале «Как в Полтавской области можно украсть 5 миллионов долларов. Безнаказанно», мы писали о том, что нынешнему директору предприятия «Кременчугское управление магистральных нефтепродуктов» Татьяне Анатольевне Степанищенко угрожали расправой…

Читати докладніше | Коментувати? 

 Cлово и Дело губернатора Бульбы.

27.10.2005

   Когда-то, этот государев лозунг был чем-то страшным, взывающим к непременной обязательности выполнения и подчинения. Теперь, же слово осталось лишь словом, которое, как известный воробей из народной пословицы, улетает без шансов его поймать.
В народе, болтовню, не совместимую с реальной деятельностью еще называют «словоблудие» (cогласно «Толкового словаря живого великорусского словаря» В.Даля,  слово «блуд» означает «уклонение от прямого пути»).  Наш регион, во главе с рулевым и «Солнцем области» губернатором Бульбой, если верить его словам, от прямого пути не уклоняемся. Если лет тридцать назад, «нашей целью был коммунизм», то теперь цель пана губернатора – парламент.

Читати докладніше | Коментувати? 

 Полтавские депутаты «зажали» денег на галушку...

25.10.2005

 
Депутаты городского совета Полтавы не согласились выделять деньги на скропостижное строительство памятника полтавской галушке.

Читати докладніше | Коментувати? 

 Студенти не можуть повернутися додому і хворіють, поки що на ГРЗ

25.10.2005

  Студенти Полтавського університету споживчої кооперації України, проходячи практику за програмою свого навчального закладу в Туреччині, не можуть повернутися додому і хворіють, поки що на ГРЗ, яке на початковій стадії важко відрізнити від курячого грипу, що “поклав” у Туреччині вже дев’ять людей.

Читати докладніше | Коментувати? 

 ПОРА читати

21.10.05

  19 жовтня голова Політради ПООГП „Пора” та керівник регіонального виборчого штабу Андрій Мандрика повідомив про проведення акції „Допоможемо дітям!”, яку зініціювала обласна організації партії з метою відновити книжковий фонд нещодавно спаленої у Полтаві дитячої бібліотеки.


Читати докладніше | Коментувати? 


    Пошук по сайту ::



   Архив новин ::

1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30


   Горячі новини ::
·Україна скоротила імпорт нафти
·Коаліція демсил можлива за умови відмови від переговорів з Партією регіонів - БЮТ
·Прогноз погоди на 11 лютого
·Як сильно можуть вплинути суди на виборчий процес? – думка експертів
·Єхануров: подорожчання газу суттєво не вплине на рівень інфляції
·Якісні комунальні послуги українцям тільки сняться
·СБУ допомогла Інтерполу розшукати злочинця, оголошеного в міжнародний розшук
·Спеціальна робота група до 2 березня надасть рекомендації щодо реформування ЖКГ Києва
·Львівські митники затримали понад 21 тонну яловичої печінки
·Затримано майже 9 тонн дизельного пального

Детальніше...

   Зараз на сайті ::
2 гостей i 0 користувачів.

Ви анонімний користувач. Ви можете зареєструватись, нажавши тут.




© 2005 газета "Десятка"
При передруці інформації у паперовому або електронному вигляді, посилання на газету "Десятка" обов'язкове.



Українська Банерна Мережа