This version of the page http://uaformat.com/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-05-28. The original page over time could change.
Новини | УКРАЇНСЬКИЙ ФОРМАТ - Тільки справжня українська музика!


· Додати новину
· Wap · RSS · Реєстрація · Відгуки · Контакти · Про нас  
28.05.2006 19:18:25
  Новини
  Сховище
  Писанина
  Веб-ланки
  Фотозбірня
  Архів файлів
  Живі Журнали
  Форум спільноти

 
  Новини
u a f o r m a t . c o m 
 Вміст
Публікації
  • Straight Edge: ''Бути чи не бути?''. sXe-Party від Крихітки Цахес і Димної Суміші
  • Рок Січ. Епізод ІV: ''Фортеця Українського Року''. Підсумки
  • Рок Січ. Епізод ІІІ: ''РОТОНДА'' (доповнена версія)
  • Рок-Січ. Епізод ІІ: ''Важка ВЕЖА''

Інтерв'ю
  • Фома, ''Мандри'': Для нас важливо, щоб наші пісні доходили до слухачів
  • Гурт ''ВВ'': єдність витримана часом
  • Вадим Красноокий поставив хрест на рокабілі. Інтерв'ю з лідером Mad Heads
  • DVS & Борщ заспівали разом

Афіша
  • 11 червняя. Перлини Сезону: відбір команд до фіналу фестивалю
  • 26 травня. Благодійна акція ''Ти потрібен…'' від українських виконавців
  • 29 травня. ''ДахаБраха'' у Києві
  • 21 травня. ТОЛ - ''Детонація''. Сольний у Києві
  • 19 травня. Фактично Самі. Київ
  • 20 травня. Деталі Звуку-2006: другий міжнародний фест експериментальної музики в Києві
  • 19 травня. Крихітка Цахес та Димна Суміш: sXe-party у ''Ринзі''

Календар вістей
 
28 Тра 2006 Місяці Роки
« 28 Тра 2006 »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031       

 Твоє меню
Твій улюблений сайт :)
Додати до Вибраного
Зробити стартовою


Вхід/Вихід
Логін

Пароль

Запам`ятати мене
Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація

 Оновленя
Форум: оновлені теми
Кого з наших слухаєте?
Тартак
QUINSBERRY SHOT
KAPHA - українська альтернатива
3 июня 2006 года: Скейт-парк THE MOST
Группа Robots Don't Cry
50 копійок
VovaZil'Vova (Вова зі Львова)
10 июня: Beetlebum III ("МОСТ")
Sziget
ПРОВОКАЦІЯ у РОТАЦІЇ! Грін Грей-"Наше Право" на М1
Missy Elliot
Творчість ТНМК
Євробачення-2006
Євробачення

Нові коментарі
Гість: «Борщ» та «DVS»: спільний реліз «Far Away»
Гість: Straight Edge: ''Бути чи не бути?''. sXe-Party від Крихітки Цахес і Димної Суміші
Vitaliy: ''Україно, вперед!'' - черговий футбольний гімн...
Vitaliy: Оркестр Янки Козир: За Гандбол!
Vitaliy: Straight Edge: ''Бути чи не бути?''. sXe-Party від Крихітки Цахес і Димної Суміші
Злий Рокер: Євробачення-2006: «фабричний» присмак
Syny4ka: Straight Edge: ''Бути чи не бути?''. sXe-Party від Крихітки Цахес і Димної Суміші
malen6ka: Оркестр Янки Козир: За Гандбол!
malen6ka: ''Україно, вперед!'' - черговий футбольний гімн...

 Інформація
Тираж за сьогодні




Теж хвайні сайти


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
КіноБлог


Кнопка сайту
Підтримай «Український Формат» та розмісти нашу кнопку на своєму сайті!



Код:

Експорт новин
Наш RSS-Канал: (?) 





Straight Edge: ''Бути чи не бути?''. sXe-Party від Крихітки Цахес і Димної Суміші  
// Олена СИНИЦЬКА  
Рубрика: Статті
27.05.2006 22:25:43
Чи все одно як харчуватися? Більшість людей відповість, що, звичайно ж, ні. Але як часто ми замислюємося над тим, звідки взялося те, що лежить у нас на тарілці і що з цим зв’язано? Які наслідки вибору тих або інших продуктів для нашого столу?
Над такими питаннями було запропоновано замислитись усім відвідувачам клубу “Вензель” у рамках вегетаріанської вечірки-презентації руху Straight Edge 19 травня. Очевидно, проблема здорового способу життя стоїть на разі настільки гостро, що спонукала гурти “Димна Суміш” та “Крихітка Цахес” об’єднатися заради проголошення своїх світоглядних переконань, а також порадувати прихильників чудовим концертом.
Як, власне кажучи, усе відбувалось? Перша (або ж “ідеологічна”) частина вечірки полягала у спілкуванні лідерів гуртів із нечисленними представниками ЗМІ та роз’ясненні основних засад руху. Спеціальні книжечки, обкладинка яких символічно фарбує руки у чорний, були підготовлені самими музикантами й детально інформують про переваги рослинної їжі, а також розповідають як приготувати дві смачні страви за рецептами ведичної (давньоіндійської) кухні. До речі, не лише журналісти, але й відвідувачі концерту змогли отримати ці цікаві й ексклюзивні видання від улюблених гуртів. “Неформатна” прес-конференція з відсутністю столів, мікрофонів й табличок виглядала радше як дружня вегетаріанська трапеза, під час якої пощастило дізнатися масу цікавих фактів. Каша Сальцова, наприклад, вегетаріанка із шестирічним стажем, а хлопці із “Димної Суміші” можуть похвалитись навіть тривалішим результатом. Саша Чемеров: “Для мене вегетаріанство - це не хвороба, це мій вибір”.
Коментувати (5)
Докладніше >>

''Україно, вперед!'' - черговий футбольний гімн...  
// UAFORMAT.COM  
Рубрика: Музичні Вісті
27.05.2006 16:20:12
Кон'юктура сприятлива, народ хаває добре, успіх забезпечно... Український шоу-біз народив чергову футбольну пісню. Після "ТНМК", "Тартака", "Юркеша" та Гордона гімном на замовлення головного спонсора розродились "Mad Heads XL", Олена Віницька, "Гавана", та (чергове) малолітнє "дарування" укр_шоу_бізу - дехто Анастасія Сємітоцкая. Все в кращих традиціях жанру: слова - відомий поет, музика - відомий композитор, виконання - розкручені обличчя. Під це діло зняли футбольний кліп і назвали дуже оригінально - "Україно, вперед!". Ясна річ, все це господарство починаючи з наступного тижня нам почнуть активно згодовувати з усіх можливих дір.
"Український Формат" з нетерпінням чекає чергових футбольних досягнень естрадного мистецтва України від "справжніх тигрів" цієї справи: Магілєвскої і Кузьми, Кобзона і Зіброва та, звичайно ж, Таї Повалій і "двічі народного" Баскава.
Коментувати (8)

Оркестр Янки Козир: За Гандбол!  
// UAFORMAT.COM  
Рубрика: Музичні Вісті
27.05.2006 11:12:18
Сьогодні, 27 травня, на Хрещатику пройде спортивно-музичний захід - "Фестиваль Гандболу", влаштований Федерацією цього виду споту в Україні. Свято спрямоване на попляризацію гандболу серед ширових верств населення та підтримку національної збірної, що завтра, 28 травня, зіграє матч плей-офф зі збірною Словаччини. Окрім різноманітних народно-спортивних розваг, естафет та конкурсів захід супроводжуватиме і вельним цікава музична частина за участю гуртів "Оркестр Янки Козир", "Самі Свої", "No Smoking", а також дівчого дуету "Екстрім", дитячого ансамблю та ін.
Початок о 15:00.
Коментувати (2)

Віктор Придувалов знімає кліп для гурту ''Щастя'' до пісні ''Сум''  
// Юрко Зелений, ФДР-Радіоцентр  
Рубрика: Музичні Вісті
27.05.2006 11:09:38
Незалежне і рокове "Щастя" знімає свій другий в житті співовид на пісню "Сум", яка увійде до майбутньої, теж другої платівки гурту. На режисера підписався відомий кліпотворець Віктор Придувалов, якому вже давно подобається творчість "Щастя", та сторонам все ніяк не випадало перетнутися і бодай перезнайомитися. Коли ж така нагода сталася, то режисер запропонував хлопцям свої знання та вміння, при чому на дуже сприятливих для непримиренної команди умовах. Основні зйомки зроблено на репетиційній базі "Щастя", залишилося дещо підзняти та зліпити то все до купи. Втім, якихось жорстких строків виходу кліпу собі ніхто не висуває, тим паче, що випуск платівки гурт з попередньо планованого вересня змінив на оте просте, як двері "до кінця цього року".
Коментувати (3)

''Ot Vinta'': Опля-картопля. Новий анімаційний кліп  
// UAFORMAT.COM  
Рубрика: Музичні Вісті
27.05.2006 10:58:53
Украбіли "Ot Vinta" завершують роботу над своїм черговим відео - на пісню "Опля-картопля" зі свого нового альбому "Дарма я наївся цибулі". Ролик на "Опля-картопля" буде анімаційним, працюють над ним спільно фронтмен "Ot Vinta" Юрко Журавель та команда "Logo Sudio":
"Взагалі це буде щось на кшталт 3d-фільмо-флеш-мультика, - каже Юрко Журавель. - Гадаю, цим кліпом ми зробимо революцію, "Глюкоза" просто курить в коридорі!".
Випустити кліп "Опля-картопля" у телеефір планується в середині червня.
Коментувати (1)
Докладніше >>

11 червняя. Перлини Сезону: відбір команд до фіналу фестивалю  
// UAFORMAT.COM  
Рубрика: Афіша
25.05.2006 22:45:14
Фестивалm "Перлини Сезону" оприлюднив список колективів, що пройшли перший етап відбору. З трьохсот виконавців, що подали свої записи та заявки на участь до оргкомітету, для прослуховування наживо було відібрано 40 ватаг. Ці колективи зарошено до Києва, де 11 чеврня з 10:00 до 18:00 в клубі "Бочка" кожен з них зможе показати свою майстерність та вийти у фінальний тур, в якому і буде визначено переможців. Список 40 колективів, що пройшли попередній відбір подаємо нижче.
Коментувати (3)
Докладніше >>

5'Nizza: нарешті Київ  
// Enter Music TV  
Рубрика: Музичні Вісті
24.05.2006 13:29:37
Харківський гурт "5'Nizza" все ж таки виділив у власному графіку час для того, що б потішити своїх київських шанувальників концертом і свіжими піснями.
Наразі, Андрій Запорожець і Сергій Бабкін, живуть і працюють у Харкові, декілька разів на місяць виїжджають на гастролі, в основному до Росії, і опікуються написанням чергової платівки, до якої вже записано три треки. Впродовж концерту, музиканти "5'Nizza", прагнули грати свіжий матеріал, залишивши на солодке хіти, які колись зробили їх популярними.
Дата наступного концерту невідома, а подробиці написання альбому музиканти тримають у таємниці. Обіцяють лише, що він не буде схожий на попередні платівки і прихильників чекають цікаві сюрпризи.
Коментувати (0)

''Рок Січ'': фестиваль без компромісів  
// Віталій Прудиус  
Рубрика: Музичні Вісті
24.05.2006 12:45:54
Нещодавно в приміщенні інформагентства "УНІАН" була проведена прес-конференція оргкомітету фестивалю "Рок Січ", на якій було підбито підсумки забави, що відбулась 6-7 травня на Трухановому о-ві у Києві, окреслені плани "січового отамана" Олега Скрипки і його однодумців щодо майбутнього власне фестивалю та підтримки рок-руху в Україні загалом.
Головним підсумком фестивалю стало остаточне переконання як організаторів так і партнерів фестивалю у тому, що український рок вартий руху та підтримки і "Рок Січ", як музичне явище, повинна стати його локомотивом. Фест показав, що подібні події викликають неабиякий попит та резонанс серед глядачів, а отже мають серйозну перспективу розвитку, оскільки є привабливими для коштодавців, наявність яких, власне, є життєво необхідною для будь-якого масштабного заходу.
Коментувати (2)
Докладніше >>

''Деталі Звуку'': форум музичних експериментаторів  
// Jet_X, Enter Music TV  
Рубрика: Музичні Вісті
24.05.2006 12:34:10
Зануритись у звуковий фронт, створений з ляскань і потріскувань, викликаних з комп'ютерів і синтезаторів найрізноманітнішими засобами професіоналами з країн ближнього і далекого зарубіжжя, змогли всі шанувальники експериментальної музики, - у Києві відбувся фестиваль "Деталі Звуку - 2".
Фест став полігоном для різноманітних шумових стилів електронної музики, які віддають перевагу спокійне інтелігентне похитування на підлозі, а не агресивній трясці ритму. Представники авангардної сцени Росії і Білорусії, вітчизняні експериментатори "Kotra", "Zavoloka" і Андрій Кіріченко, на чолі з скандинавськими мінімал-техно "Сlicks&Сuts" музикантами, вводили всіх присутніх у медитативний стан. Добивали відео інсталяціями VJ'ї з Росії та України.
Гори обладнання і безліч фахівців, котрі вміють з ним поратися, демонстрували нововведення інженерної думки. Полістилістика фестивалю пропустила найсвіжіші думки людей, котрі відкривають нове у звуці. Наступного року обіцяють ще більших японських, фінських та швейцарських музикантів.
Коментувати (1)

''S'бей Пепел's'': авто-мото-вєло-фото-тєлє-радіомонтьор  
// Danila, Enter Music TV  
Рубрика: Музичні Вісті
24.05.2006 12:30:26
Кавунова херсонська земля народила колись завзятих рокерів та музикантів. Гурт " S'бей Пепел's" 6 років тому з усім своїм ганчір'ям приперся до Києва завойовувати столицю, дивувати талантом та збирати стадіони прихильників. Отже минуло 6 років. Днями в одному з київських розважальних закладів відбулася презентація одного з небагатьох відеокліпів " S'бей Пепел's".
Варто зазначити, що кліп хлопці відзняли на цифровий фотоапарат, завдяки чому на презентації було про що поговорити, а музикантам було за що пива випити. Учасники гурту навмисно скоротили оригінальну композицію до двох хвилин сорока секунд. До того ж оригінальний, більш-менш важкий альбомний варіант, перетворився на легкий теле-варіант - щоб телеканалам було зручніше ротувати відео. Отже дуже зручний гурт "S'бей Пепел's".
Коментувати (0)

''Нумер 482'' презентували новий кліп на пісню ''Серце''  
// Наталка Тесля  
Рубрика: Музичні Вісті
24.05.2006 12:21:06
Гурт "Нумер 482" нещодавно презентував своє чергове відео. Новий кліп був відзнятий на пісню "Серце", яка увійде до другої платівки колективу. Режисером відео став Віктор Скуратовський, який знімав і попередній кліп "нумерів" - "Інтуїція".
У відеоряді показані переживання двох закоханих, що посварилися. Головний герой, вокаліст Віталій Кириченко, дивиться у екран телевізора, наче в своє серце та бачить там свою кохану, яка сидить на вуличній лавці та плаче. В результаті Віталій не витримує, починає ламати меблі та розбиває ненависний телевізор, лишаючись на самоті та стискаючи в руці маленьке червоне серце.
Коментувати (1)
Докладніше >>

''Карна'' з Івано-Франківська змінює прописку на київську  
// Юрко Зелений  
Рубрика: Музичні Вісті
24.05.2006 12:17:32
Івано-франківська підкарпатсько-металева Карна до кінця весни стане київською: повним складом ватага переїздить до столиці. У рідному місті залишиться тільки барабанник, який не годен переїхати з родинних обставин, тому до гурту долучиться новий музикант з Києва. І це далеко не всі перестановки в команді. Хлопаки збираються добряче підсилити своє звучання й добрати ще одного учасника: можливо, то буде другий гітарист, а швидше за все якийсь електронник-клавішник, покликаний додати Карні сучасності у деренчанні.
Коментувати (2)
Докладніше >>

Кузьма: менеджмент ''Тартака'' затримує вихід триб'юту ''Скрябіна''  
// UAFORMAT.COM  
Рубрика: Музичні Вісті
24.05.2006 12:13:14
Скрябін, який уже пів року готує трибьют на самих себе, ніяк не може видати цей диск. Готові всі треки, відібрані всі пісні, але готовий реліз так ще і не з’явився. Чому так трапляється пояснив лідер групи – Кузьма, пояснив в інтерв'ю "ФДР-Радіоцентру":
«Дуже затягнувся випуск трибьюту через документи і через усіляку бюрократичну тяганину. Тобто артисти, як люди з відкритою душею, швиденько все позаписували, а їхні менеджери, на жаль, дбають за свої бюрократичні тили, і ніяк з видавцем вони не можуть дійти до єдиного знаменника. На цей момент залишився тільки продюсер Тартака і на ньому, сподіваюся, вся ця тяганина і закінчиться».
Коментувати (0)

''Пропала Грамота'' випускає окремок ''Чайка''  
// ФДР-Радіоцентр  
Рубрика: Музичні Вісті
24.05.2006 12:06:40
Кам'янець-Подільська "Пропала Грамота" незабаром збирається  презентувати свій перший окремок "Чайка". Окрім пісенникової версії кружальце міститиме чотири переробки від митців, знаних у незалежних електронницьких колах: Kotra, Zavoloka, Kadasarva та ГАВРа, в миру Сашка Гаврилова, колишнього клавішника гурту Графіт, з якого свого часу починав чільник сьогоднішнього Бумбоксу. Співпраця фольк-рокового гурту з електронниками виникла в побутових умовах: басист Грамоти працює разом зі керманичем Kadasarv-и і той запропонував йому своє прочитання "Чайки". Потім ватажок гурту Павло Нечитайло і ведучий авторської передачі "Варґан" на Радіо Київ, присвятив один з її випусків незалежній електронній сцені й запросив до ефіру Kotr-у, Zavolok-у та ГАВРа. Ті дізнавшись, що їхній ведучий грає в гурті Пропала Грамота і прослухавши "Чайку", зголосилися над нею трохи поламати голову. Про місце й час презентації окремка буде повідомлено додатково.
Коментувати (0)

''Шешори - 2006'' пройдуть цього року 12-14 липня  
// UAFORMAT.COM  
Рубрика: Музичні Вісті
21.05.2006 22:09:12
Цьогорічна забава музики з народницьким стрижнем "Шешори-2006" відбудеться у звичних для себе числах: 12-14 липня включно. Місце події не змінюється: карпатське село Шешори Косівського району Івано-Франківської області. Цього року фест скличе гурти з Великобританії, Естонії, Німеччини, Польщі, Румунії, Франції, Чехії та, звичайно, з України. Звучатиме як автентична музика у виконанні народних, родинних колективів, так і найрізноманітніші сучасні її прочитання. Крім великої сцени одночасно діятимуть кілька малих площадок, подробиці про буде розголошено дещо пізніше.
Коментувати (10)
Докладніше >>



     1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11     




УКРАЇНСЬКИЙ ФОРМАТ v2.9 | Сайт функціонує на базі Mambo CMS
© 2004-2005 Віталій Прудиус. Всі права захищені законодавством України.
Редакція може не поділяти точку зору авторів публікацій. Усю відповідальність за зміст та
достовірність інформації матеріалу несе його автор. Редакція залишає за собою право редагувати
надані тексти. Передрук матеріалів сайту лише за умови гіперпосилання на джерело.