This version of the page http://jurist.org.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-04-20. The original page over time could change.
ХАРКІВСЬКА ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ НЕЗРЯЧІХ ЮРИСТІВ

ХАРКІВСЬКА ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ
НЕЗРЯЧІХ ЮРИСТІВ

Даний проект здійснюється в рамках Громадянської мережі "Опора" за сприяння Міжнародного фонду "Відродження"


Ваша думка

Головна

Untitled Document

УВАГА!

Сайт знаходиться у стадії доопрацювання. Свої зауваження, побажання щодо інформаційного наповнення, бажаної тематики, підвищення зручності користування сайтом направляйте за адресою: hipc@ukr.net

Метою створення цього сайту є підвищення можливостей доступу до правової інформації у у осіб з особливими фізичними можливостями, які проживають на території України. Власне на цю категорію користувачів інтернет і спрямовано цей ресурс. Ми сподіваємось, що час перебування на нашому сайті і та інформація, яку ви зможете тут отримати буде корисною для вас.

Особливість цього інтернет ресурсу полягає в тому , що досягнення мети здійснюється інвалідами по зору, які мають юридичну освіту та особистим прикладом та своїми діями демонструють активну громадську позицію, бажання змінити відношення суспільства до проблем інвалідів, підвищити роль інвалідів у вирішенні власних проблем. Саме ця обставина зумовила вимоги до оформлення сайту. Ми намагалися зробити його максимально простим для користування особам з порушенням зору.

Тут ви зможете задати питання на юридичну тематику та отримати кваліфіковану відповідь, познайомитися з найбільш актуальними питаннями з якими звертаються сайту.

Тут ви зможете знайти останні новини щодо прийняття нормативно-правових актів соціального спрямування.

Тут вас запрошують взяти участь у обговоренні законопроектів на актуальні соціальні теми, висловити власну думку, внести свої пропозиції, долучитися до законотворчого процесу.