Зміст [.
Головна
Про "Тризуб"
Християнство і націоналізм
Програма ...
Антиімперський фронт
Від Сяну по Кавказ
Книгозбірня
Слово Провідника
Про нас пишуть
Національні єдиноборства
Фотозбірка
Книга пам’яті
Контакти
Архів статей
Архів новин
Розсилка
Бог, Україна, Свобода!

УВАГА!

30 листопада 2005 року Божого з санкції судді Бабушкінського районного суда міста Січеслава (окупаційна назва Дніпропетровськ) Максименко А.І. було проведено абсолютно безпідставні обшуки в квартирах Голови ЦП ВО «Тризуб» ім. С. Бандери полковника Дмитра Яроша та помічника Голови майора Леоніда Підлипчука. Під час цих дій дніпропетровськими правоохоронцями «…нічєго обнаружено і із’ято нє било».

[ читати повністю ]


ПОЗА МЕЖАМИ МОЖЛИВОГО

Соціал-демократи та інші "соціалісти" в Україні намагаються паразитувати на авторитеті Івана Франка і виставляють себе без всяких на те підстав спадкоємцями його політичної спадщини. Не бракує людей і в інших середовищах політикуму, які висувають і підтримують хибну тезу про те, що українцям, аби вирішити злободенні питання, треба займатися передусім економікою, а вже потім здобувати політичну владу...

[ читати повністю ]


КРИМСЬКИЙ ВУЗОЛ

Крим у своєму нинішньому стані є міною сповільненої дії під суверенітетом і навіть самою державністю України. Дестабілізуючими тут є фактори зовнішні (передусім російська імперська політика та мусульманський фундаменталізм) і внутрішні (відсутність конструктивної політики центральної влади, свавілля місцевої влади, діяльність проросійської п’ятої колони, закономірна радикалізація кримських татарів...

[ читати повністю ]


УВАГА!

Вийшла у світ нова праця кандидата філологічних наук, доцента кафедри української літератури Дрогобицького державного педагогічного університету ім. І.Франка надпоручника "Тризуба" Петра Іванишина "Аберація християнства, або Культурний імперіалізм у шатах псевдохристології".

[ Читати повністю ]


ОРДЕНСЬКИЙ ШЛЯХ!

Орденська суть організації – це не ефемерні забаганки фанатиків, це абсолютна реальність для будь-якої людини, яка присвячує своє життя не кон’юктурному просуванню по матеріалістичній драбині, а боротьбі за вічні цінності: Бога. Батьківщину. Свободу!

Вашій увазі ми пропонуємо збірку статей підполковника «Списа», яка, власне, присвячена відродженню орденського духу серед широкого українського загалу. Тільки орденська боротьба – боротьба духовна, боротьба хрестом і мечем наблизить українську націю до її перемоги: до здобуття Української Самостійної Соборної Держави та до повалення світового імперського устрою.

Слава Ісусу Христу!

Слава Україні!

Полковник Дмитро Ярош

[ читати повністю ]


ПРО «КАПУСТУ» І НЕ ТІЛЬКИ…

Ще незабутній Остап Сулейман Берта Марія Ібрагімовіч Бендер-бей Задунайський казав, що є безліч некримінальних методів вилучення коштів. І в наш час послідовникам «великого комбінатора» є де розгорнутися, бо – «без лоха і жизнь плоха». Ми завжди з гумором сприймаємо інформацію про чергову вдалу аферу та кепкуємо з тих «лохів», які дають себе «розводити». Але якщо такі махінатори полем своєї діяльності обирають націоналістичний рух, то вони, крім викачування грошей з діаспори, ще й роблять велику шкоду самій ідеї націоналізму, дискредитуючи високе ім’я націоналіста та відштовхуючи від боротьби тих, хто мав нещастя прийти до них, щоб стати до лав націоналістів.

[ читати повністю ]


БОГ, УКРАЇНА, СВОБОДА!

Нам треба не відмежовувати оборону християнської віри і Церкви від національно-визвольних змагань, тільки зосередити головну увагу і головні зусилля довкола тих найважливіших тверджень, проти яких ворог спрямовує найсильніший наступ.

Степан Бандера

Існує багато різноманітних ідеологій і суспільно-політичних рухів, які намагаються нав'язати єдиноправильний погляд на розвиток суспільства, а також подають засоби, за допомогою яких нібито можна збудувати "земний рай", базуючись на відвертих або прихованих бездуховно-матеріалістичних теоріях.

[ читати повністю ]


ХТО МАЄ ВУХА, ТОЙ ПОЧУЄ,
ХТО МАЄ ОЧІ, ТОЙ ПОБАЧИТЬ,
ХТО МАЄ СЕРЦЕ – МАРНО НЕ ОСУДИТЬ,
ХТО МАЄ ЧЕСТЬ, ТОЙ СТАНЕ ПОРЯД З НАМИ!

Обливати брудом Всеукраїнську Організацію «Тризуб» імені Степана Бандери завжди було вигідною справою для всіх (для влади, ворогів та «друзів»), особливо, коли нічого сказати про свою діяльність. А тут завжди багато цікавого матеріалу, бо організація дієва і діє не на власний позитивний імідж, а на добро національної справи, іноді навіть на шкоду власній хорошій репутації; не для слави людської живучи...

[ читати повністю ]


В УСЬОМУ ВИНЕН КАЦАП?

«Не той дурний, хто не знає

(ще такий, котрий усе знає, не народився),

але той, хто знати не хоче.

Зненавидь глупоту: тоді хоч і дурний,

А будеш у числі блаженних»

Григорій Сковорода


2005 рік – 14-й після проголошення незалежності України уже на чолі з «новою народною владою» – приніс українським патріотам декілька несподіваних, на перший погляд, «подарунків». Після того, як КПУ, ПСПУ та інші...

[ читати повністю ]


ДЕКІЛЬКА СЛІВ СВЯЩЕНИКА ПРО ТЕ, ЩО ВИ ВЖЕ ЗНЕЄТЕ І ПРО ТЕ, ЩО ВАРТО ЗНАТИ

Мало хто не погодиться, що життя – це боротьба. І боротьба не лише видів чи класів, націй та держав, чи, просто, окремо взятих людей. Життя – це також протистояння у сфері духовних понять. І це набагато важливіше. Адже ніколи не припиняється непримиренна війна між світлом і темрявою, добром і злом, надією та зневірою, вірою та сумнівом, війна між життям та смертю, Істиною та брехнею.

[ читати повністю ]


ЧИ МАТИМЕ ПАСПОРТ ТРИЗУБ,
ГРОМАДЯНИ – НАЦІОНАЛЬНІСТЬ,
УКРАЇНА – НАЦІЮ, УКРАЇНЦІ – ДЕРЖАВУ?

У № 5 (50) „Бандерівця” під рубрикою „Десять кроків назустріч людям” ми опублікували замітку сотника Чорного „Паспорт – без тризуба, громадяни – без національності, Україна – без нації, українці – без держави”. У ній мова йшла про плановану заміну паспортів на пластикові картки.

[ читати повністю ]


ПІД ПОКРОВОМ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ ДІВИ МАРІЇ

Така природа людини, що вона у всі часи намагалася заручитися підтримкою якихось вищих сил у цьому неосяжному для її розуму світі, коли власні зусилля чи інші засоби уже не діяли. Часто це були вигадані нею самою сили: уявні Боги чи обожнювані явища природи, міфічні предки чи родові тварини...

[ читати повністю ]


Московський патріархат.
«Істінноє православіє» чи сатанізм?

На превеликий жаль і досі деяка частина українського суспільства, яка вважає себе патріотами України і насправді є національно свідомими українцями та християнами, виявляють прихильність до Московського патріархату. Це відбувається з різних причин: за традицією, через недолугість місцевих українських священиків, а найбільше – з власної історичної, політичної та духовної сліпоти.

[ читати повністю ]


14-15 жовтня в Києві відбулися заходи з відзначення річниці створення УПА. 14-го в церквах УГКЦ, УАПЦ, УПЦ КП проводилися молебні та панахиди по загиблих героях. Було проведено спільну службу українських церков біля храму Святої Софії.

[ читати повністю ]


ПРО ЗЛО... І ПРО ДОБРО!

Ну що, знову хочеться жерти? Знову будете кричати комусь “Осанна!” та співати “Алілуя!”, а тих, хто не піє в “європейському” чи “загальнолюдському” хорі “алілуйщиків” знову будете ганити, звинувачуючи в усіх смертних та видуманих гріхах? Адже саме так ви поводилися всі останні роки, панове партноменклатурники всіх мастей і кольорів, відтінків та орієнтацій!..

[ читати повністю ]


І ЗНОВУ ПРО ВИБОРИ...

Не так багато часу минуло після виборів Президента – виборів, які сколихнули цілу Україну. Від здобуття незалежності та перших виборів парламенту і Президента не було такого розжарення пристрастей і загальної небайдужості. Люди готові були покласти своє життя в боротьбі за свої права, ідеї та сподівання. Але в черговий раз відбулася, на жаль, традиційна для України гризня особистостей і кланів, а не боротьба ідей і програм. Наслідки цієї згубної для української нації безідейної боротьби ми всі відчуваємо вже зараз...

[ читати повністю ]

Новини
Здача України продовжується!..
Чечня – розмінна монета російської політики!?
26 листопада структурні відділи ВО "Тризуб"...
“І в огні її окраденою збудять...”
Злоякісна пухлина знову прогресує
Президент Віктор Ющенко закликав міжнародну спільноту...
Злодії до хати, а Бровкові начхати.
23 листопада 2005 р.Б. в палаці "Україна" відбувся...
Протягом 22 листопада 2005 р.Б. в місті Києві під час...
18-20 листопада 2005 р.Б. на терені Харківщини було...
20 листопада 2005 р.Б. у столиці нашої Батьківщини...
13 листопада 2005 р.Б. у селищі Рокитне, що...
На радість КПУ та МНК, які напередодні 7 листопада...
В ночі з 6 на 7 листопада невідомими патріотами...
6 листопада 2005 р.Б. у Києві відбувся...
Пацюки всіх кольорів, єднайтеся!
Боротьба українців на етнічних територіях
Протягом другої половини жовтня - першої половини...
Симоненко зі страху намочив штани

Сайт знаходиться у процесі розбудови та поповнення.
На нашому сайті всі матеріали цілком та повністю відповідають меті, концепції та завданням ВО "Тризуб" ім. С. Бандери

Зауваження, пропозиції, геніальні ідеї надсилайте сюди.

Останнє оновлення 30 листопада 2005 р. Б.