Warning: main(top.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/yeremenk/public_html/index.php on line 8

Warning: main() [function.include]: Failed opening 'top.php' for inclusion (include_path='.:') in /home/yeremenk/public_html/index.php on line 8
Новини в світі Кіокушин-кан  

 Киокушин каратэ 
  Форум Украинского

  Киокушин Каратэ
  Сатьи и публикации
  Методика обучения
 Афганская война
  Фотоархив

  боевых действий
  Война на страницах

  газет и журналов
  Документы о войне
Декларація Федерації України    

Декларація керівників і працівників всеукраїнської громадської організації, обласних, міських та районних федерацій, окремих клубів та спортивних секцій Кіокушин-кан Шогакукай Карате.

«Професіоналізм і порядність!» – віднині становляться життєвим девізом працюючого колективу всеукраїнської громадської організації «Федерація Кіокушин-кан Шогакукай Карате України»!

Від імені колективу, Президент Федерації України Едуард Єрьоменко

докладніше
Всеукраїнський журнал єдиноборств "Дань Тянь"   

Вибірки із всеукраїнського ілюстрованого журналу єдиноборств "Дань Тянь" за жовтень 2005 року із статтями про останні спортивні заходи, проведені на Україні Федерацією Кіокушин-кан Шогакукай Карате України.

докладніше

Положення про спортивні заходи ФКШКУ   

Положення про спортивні заходи ФКШКУ на 2006 рік

ПОЛОЖЕННЯ про проведення всеукраїнських змагань з кіокушин-кан карате на 2006 рік.
ПОЛОЖЕННЯ про проведення відкритої першості м. Запоріжжя з кіокушин-кан карате серед дітей, юнаків та дорослих, присвяченого "Дню міста Запоріжжя".
ПОЛОЖЕННЯ про проведення відкритої першості м. Дніпродзержинську з кіокушин-кан карате.
ПОЛОЖЕННЯ про проведення Всеукраїнського турніру з кіокушин-кан Шогакукай карате на призи ОАО Нікопольського задову феросплавів.
ПОЛОЖЕННЯ про проведення міжнародного дитячого турніру з кіокушин карате "Adler 2005". 3 грудня 2005 року, м. Фулда, Німеччина.

Костянтин Цзю - почесний 4 дан.   

Під час проведення Чемпіонату Світу з кіокушин карате в м. Москва Канчо Рояма Хацуо вручив почесний чорний пояс 4 дан і сертифікат відомому боксеру-професіоналу, Чемпіону Світу, володару багатьох чемпіонських світових поясів Костянтину Цзю. На даний момент заснований міжнародний фонд розвитку спорту за назвою "Центр боксу Кості Цзю". З питань розвитку Фонду на Україні звертатися до офіційного представництва організації - Федерації Кіокушин-кан Шогакукай Карате України. Надаємо рекламний журнал з приводу співпраці Костінтина Цзю з Міжнародною організацією Кіокушинкан.

докладніше


21 - 22 жовтня 2005 р. Львів, Першість України.   

Шановні представники ФКШКУ!

Запрошуємо Вас та Ваших спортсменів для участі в Першості України з кіокушин-кан карате серед дітей та юнаків 10-11, 12-13, 14-15 років в місті Львові.

За довідками та положенням звертатися по телефонам 8-067-926-43-81 Кіндзер Богдан Миколайович (головний суддя першості України), 8-097-515-21-91 Квашнін Костянтин Володимирович (президент Львівської обласної Федерації Кіокушин-кан Шогакукай Карате).

Положення про проведення атестаційного семінару .
Положення про проведення першості України серед дітей, юнаків та дівчат 10-11, 12-13, 14-15 років.


Навчально-тренувальний семінар в м. Ужгороді.   

Шановні члени ФКШКУ, прихильники кіокушин карате на Україні.
    Від імені Президії Федерації України щиро запрошую Вас для участі в міжнародному навчально-тренувальному семінарі з кіокушин карате, який буде проводитися в м. Ужгороді Закарпатської області з 25 по 28 жовтня 2005 року за участю Головного Шихана Росії, члена Міжнародного Комітету Кіокушин-кан Олександра Нестеренко, 6 дан, м. Москва. Вас чекає насичена програма навчання із зброєю, спарингові тренування, а також розважальні заходи та дружнє спілкування. Після семінару з 29 по 30 жовтня проводиться Міжнародний турнір з кіокушин-кан карате "Кубок Масутацу Оями", на який запрошено багато міжнародних команд-учасників. В залік даного турніру буде зарахований результат, як Кубок України 2005 року, затверджений Міністерством спорту України, який планувався в листопаді в місті Києві.
    Разом з Вами проведемо ці інтересні заходи на високому організаційному рівні заради подальшого посилення дружніх рядів КІОКУШИНКАН.
    С повагою, Член Міжнародного Комітету Кіокушинкан, Міжнародний інструктор, президент Закарпатської обласної федерації

    шихан Жилін М.П., 5 дан.

Положення про проведення семінару.
Положення о мiжнародном турнирi в м. Ужгород.
Положення про проведення Кубку України


Журнал по проведенню Чемпіонату Світу   

Надаємо до Вашої уваги журнал російської федерації кіокушин карате, який видано під час проведення Першого Чемпіонату Світу з кіокушин карате, який відбувся 10-11 вересня 2005 року в м. Москва на Великій Олімпійській спортивній арені "Лужники".

докладніше

Підсумки Літньої школи "КИРИЛІВКА - 2005"    

Шановні відвідувачі сайту. Запрошуємо Вас продивитися фотогалерею з Української Літньої Школи "КИРИЛІВКА - 2005", яка проводилась з 25 по 29 серпня за участю сенсеїв Е. Єрьоменка та В. Яковенка.

докладніше

Відгуки батьків, учасників та гостей семінару.

докладніше

Інформаційний бюлетень ФКК АР Крим   

До Вашої уваги інформаційний бюлетень Кримської федерації Кіокушин-кан Шогакукай Карате за підсумками Першої Європейської Школи з кіокушин-кан карате 24 - 29 червня 2005 року під керівництвом президента Міжнародної Організації Кіокушинкан Канчо Роями Хацуо (9 дан).

ФКШКУ щиро вдячна сенсею Ушакову В.М., 3 дан, м. Сімферополь, за підготовку та випуск кольорового ілюстрованого журналу з великою кількістю фотографій та різноманітною цікавою інформацією.

Завантажити сторiнки бюлетеню (zip ~8 Mb)


Збірна України на Чемпіонат Світу   

На даний момент завершилося формування української збірної команди в складі 11 чоловік, які будуть захищати честь нашої країни на Чемпіонаті Світу з кіокушин карате 10-11 вересня 2005 року в місті Москві на спортивній арені "Лужники". Всі прихильники єдиноборств України щиро бажають нашій збірній наснаги в підготовці та успішного виступу на Чемпіонаті Світу - 2005. Склад збірної команди України.

докладніше

Положення про проведення учбово-тренувального міжнародного семінару в м. Москві 12 - 13 вересня 2005 року під керівництвом Канчо Роями Хацуо, шихана Окадзакі, майстра китайського кемпо Сунь Лі, майстера Курамото, шихана Цуйосі Хіросіге.

докладніше


Квиток-запрошення на Чемпiонат Свiту

25-29.08.2005 р. Семінар в смт Кирилівка    
 

Федерація Кіокушин-кан Шогакукай карате України запрошує Вас і спортсменів Вашого клубу для участі в літній школі з 25.08 по 29.08.2005 року в смт Кирилівка Якимівського р-ну Запорізької області, яка проводиться під керівництвом сенсеїв Єрьоменка Е.А. та Яковенка В.В. Друга літня школа кіокушин карате " КИРИЛІВКА - 2005" вітає Вас і щиро бажає успіхів в навчанні кіокушин карате !!! Надаємо положення про проведення.

докладніше

Президент ФКШКУ - 4 дан з бойового карате   

Міжнародна спілка бойового карате KOI NO TAKINOBORI RYU привласнила президенту ФКШКУ Єрьоменку Е.А. звання "Почесний шихан" та 4 дан з бойового карате. Отриманий сертифікат від цієї міжнародної організації бойових мистецтв особисто із рук видатного майстра бойового карате шихана Кочергіна А.М., м. Санкт-Петербург, Росія.

докладніше

Відгуки про Европейський табір    

Лист директора Мукачівського клубу кіокушин-кан карате семпая Капури Ігоря Петровича, 2 дан, з відгуками про участь в Європейській літній школі карате в смт Партеніт, АР Крим.

докладніше

Підсумки 1-го Європейського Табору    

Офіційний протокол екзамену на учнівські та майстерські ступені Першого Європейського Табору з кіокушин-кан карате. 24-28 червня 2005 р. АР Крим, смт Партеніт.

докладніше

Знаходячись проїздом в Москві після проведення Європейського літнього табору в Криму, Канчо Кіокушин-кан Рояма Хацуо, 9-й дан, відповів на декілька питань прес-секретаря Фонду розвитку бойових мистецтв Росії О. Горбильова

докладніше

Бюлетень за підсумками 1-го Європейського Табору    

Бюлетень за підсумками Першого Європейського Табору віце-президента ФКШКУ сенсея Шмата С.С./4 дан/. 24-28 червня 2005 р. АР Крим, смт Партеніт.

докладніше

Пояс Канчо Хацуо Роями залишився на Україні   
      

В знак визнання майстерності та плідної роботи, великий майстер кіокушин карате Канчо Рояма Хацуо, 9 дан, вручив свій пояс президенту Української Федерації Кіокушин-кан Шогакукай Карате Єрьоменко Едуарду Анатолійовичу.

"Не можна уявити, що зі мною може таке статися насправді. Я буду відноситися до цього поясу, як до ікони, яку подарував батько", - відповів Едуард Єрьоменко, отримуючи таку високу оцінку праці.

Кращий тренер року   


За загальними підсумками роботи Федерації 2004 - 2005 навчально-тренувального року кращим тренером Української федерації визначено сенсея Яковенко Анатолія Анатолійовича (3 дан, м. Миколаїв).
Шановний Анатолію Анатолійовичу! Президія Федерації України щиро дякує Вам за плідну роботу, бажає подальших успіхів на шляху Кіокушин та Вашим вихованцям високих спортивних досягнень.

Подяка   


Федерація України щиро дякує спонсору тернопільського СК "Воля" Почтарьову Олексію
за вагому допомогу в розвитку і популяризації кіокушин-кан карате на Україні.

Журнал 'Дань-Тянь' м. Днiпропетровськ   


До Вашої уваги вибірки із спортивно-інформаційного журналу "Дань-Тянь" №6 2005 року, де опубліковане інтерв'ю Президента Міжнародної Федерації Кіокушинкан Канчо Хацуо Роями інтернет-сайтам www.kyokushinkan.ru, www.superkarate.ru.
Федерація України висловлює щиру подяку головному редактору журналу Сергію Джамієву за постійні публікації про спортивні заходи організації Кіокушин-кан карате.

Завантажити вибранi сторiнки журналу (zip ~6 Mb)

Результати чемпіонату України   
Чемпiонат України з кiокушин-кан карате серед чоловiкiв та жiнок 25-26 березня 2005 року, м. Дружкiвка Донецкої областi.

Положення про спортивні заходи ФКШКУ   

Положення про спортивні заходи ФКШКУ на 2005 рік

ПОЛОЖЕННЯ, про проведення Першого відкритого чемпіонату Євразії в м. Актау, республіки Казахстан. 09-10 червня, 2005 р.
ПОЛОЖЕННЯ, про проведення міжнародного семинару з кіокушин-кан карате в м. Актау, республіки Казахстан. 7-9 червня, 2005 р.
ПОЛОЖЕННЯ, про проведення другого веснянного семинару м. Дніпропетровська, 28 травня, 2005 р.
ПОЛОЖЕННЯ, про проведення республіканського турніру серед дітей, юнаків та дорослих на приз героя родяньского союзу Віктора Синицького, 21-22 травня, місто Бердянськ.
ПОЛОЖЕННЯ, про проведення 7-го літнього табору Волинської області з 5-го по 12 червня 2005 р.
ПОЛОЖЕННЯ, про проведення весняної школи з Кіокушин карате з 13 по 15 червня 2005 р. в Закарпаттi.
ПОЛОЖЕННЯ, про проведення Чемпіонату Росії по Кіокушин карате серед чоловіків та жінок
ПОЛОЖЕННЯ, про проведення Абсолютного Чемпіонату України 2005 року з кіокушин-кан карате серед чоловіків та жінок (відкрита вагова категорія) м. Енергодар 23-24 квітня 2005 року.
ПОЛОЖЕННЯ, затверджені Держкомспортом України, про проведення всеукраїнських змагань з кіокушин-кан карате в 2005 році
ПОЛОЖЕННЯ про проведення чемпіонату світу з контактного карате (Грузія)
ПОЛОЖЕННЯ про проведення першої західно - української весняної школи кіокушин карате 2005 року
ПОЛОЖЕННЯ про проведення Відкритого Кубку Східної України з кіокушин-кан карате серед дітей, юнаків та дівчат в м. Лисичанську Луганської області 14 травня 2005 року.
ПОЛОЖЕННЯ про проведення першого весняного семінару з кіокушин-кан карате в. Лисичанську Луганської області 15 травня 2005 року.
ПОЛОЖЕННЯ про проведення відкритого турніру Рівненської області з Кіокушин-кан карате присвячений пам'яті героя України В'ячеслава Чорновола серед дорослих
ПОЛОЖЕННЯ про проведення відкритого Кубку Донбасу по Кіокушин-кан карате серед чоловіків та жінок 25-26 березня 2005 року
ПОЛОЖЕННЯ, про Кубок України серед юнаків та дівчат 2-3 квітня 2005 р., м. Рівне
ПОЛОЖЕННЯ, про Кубок Крима 8-9 травня 2005 р. Кировський р-н, с. Ярке Поле.

Нове на сайті   
Шановні прихильники Кіокушин Карате!
Щіро запрошуемо Вас до спілкування на Форумі Українського Кіокушин Карате.

У нашому форумі ви маєте можоивість, задати запитання до Канчо Роями Хацуо (9 дан), який приїздить до України 24-28 червня, по Ваших запитанях ми плануємо проведення інтервью з великим майстром, та опублікуємо його на сайті.

Перейти до форуму

Семінар Канчо Роями Хацуо в ПАР   
Запрошення на міжнародні навчально-тренувальні збори під керівництвом Канчо Роями Хацуо в м. Стеленбош (Південна Африка). 06-08 травня 2005 р.

Журнал 'Турнiру Пам'ятi' м. Сiмферополь   


Федерацiя України видала інформаційний ілюстрований журнал з нагоди проведення 5-го березня 2005 року в м. Сімферополі Першого Відкритого Всеукраїнського турніру з кіокушин-кан карате присвяченого 16-й річниці виведення військ з Афганістану.

Завантажити вибранi сторiнки журналу (zip ~2.3 Mb)