This version of the page http://www.nashemisto.te.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2005-10-05. The original page over time could change.
Наше місто

13.09.2005

Дисконтна картка

В Тернополі з’явилась ще одна дисконтна картка - “Цінна картка“. Ось що кажуть кажуть творці цього проекту:

… створюючи новий дисконт-проект, ми ставили перед собою конкретну мету: він повинен бути абсолютно оригінальним, несхожим на інші, нести в собі передову ідею і бути максимально простим, зручним та вигідним для клієнтів.

Ціна звичайної картки 15 грн, а золотої (для VIP клієнтів) - 100 грн. (далі…)

Тернопіль потонув у квітах

Цього року Тернопіль як ніколи був уквітчаний різнобарвними квітками, які не тільки милували око, але й гармонічно вписувались в розмірений ритм нашого міста, привносячи в нього щось своє - загадкове та незвідане. І справа мабуть не в приїзді президента Ющенка до нашого міста. (далі…)

11.09.2005

Ось така картина

Цікаву картину спостерігаю вже тривалий час при виході зі свого під’їзду на вулиці 15 Квітня. Чи то сміття так швидко нагромаджується, чи то ті хто має його прибирати не встигають - не знаю. (далі…)

10.09.2005

Тернопільский блог

Нарешті відкрився перший Тернопільский міський блог. На його сторінках ми спробуємо показати місто Тернопіль та його мешканців з різних сторін. Як правило медаль має дві сторони і наше завдання показати обидві.