This version of the page http://firefox.org.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2005-08-27. The original page over time could change.
Переваги, можливості - Mozilla Firefox

    Firefox — не підводить!

Mozilla Firefox — сучасний браузер (програма для перегляду веб) створена як OpenSource проект. Вона безкоштовна та набагато краща за браузер від фірми Microsoft.

Навіщо використовувати Firefox?

Щоб позбавитись непотребу

Блокування попапів
Firefox не дає веб сторінками відкривати непрошені рекламні вікна
Блокування реклами
Firefox дає вам можливість позбавитись банерів. Лише клацніть по банеру правою клавішею миша, виберіть «блокувати зображення з цього серверу» — і ви більше ніколи його не побачите. докладніше »
Скажемо ні вірусам та зловмисникам
Firefox на сьогодні є найбільш безпечною програмою для перегляду веб сторінок. Провідні компанії з інформаційної безпеки в інтернеті рекомендують саме його.

Бо ним ходити по інтернету набагато зручніше

Вкладки
Переглядайте кілька сторінок в одному вікні. Зустрічаєте цікавий лінк — клацніть по ньому середньою клавішею миша і він буде тихенько завантажуватись поруч з тою сторінкою, що ви читаєте. докладніше »
Зручний пошук в інтернеті
Пошук через Гугль вмонтовано просто в тулбар, і ви можете задати будь-які додаткові джерела пошуку докладніше »
Зручний пошук по сторінці
Вікно пошуку по сторінці не перекриває текст, всі знайдені входження підсвічуються. докладніше »
Завжди є можливість збільшити текст
Дуже часто так звані «веб-дизайнери» вважають що читати ось такий текст дуже зручно. І можливість збільшити його розмір поламає їх художній задум. Не дамо лінивим людям знущатися над нашим зором. докладніше »
Іконки сайтів
У більшості цікавих сайтів є маленька іконка, яку Firefox може показувати в закладках, в панелі адреси та на заголовках вкладок.
Запам’ятовування паролів
Firefox може запам’ятувати ваші паролі та своєчасно підставляти їх в поля вводу. Мало того, ви можете переглянути всі запам’ятовані паролі, відредагувати їх та видалити непотрібні. Можливість переглядати/редагувати паролі можна заблокувати Головним паролем.
Закачати!

Версія для Windows займає лише 4.7 Mb.
По русски