This version of the page http://www.caritas-spes.org.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2005-08-11. The original page over time could change.
Релiгiйна Мiсiя "Карiтас-Спес" в Укра©нi
 Дiйсний член Карiтас ╙вропа та Карiтас Iнтернацiоналiс
Ук|En|It
╩ Головна сторiнка
╩ Нашi партнери
╩ Цiкавi лiнки
╩ Карiтас в регiонах
╩ Гостьова книга

Карiтас-Спес, з латинсько© ⌠любов■ та ⌠надiя■, впроваджу╨ у життя покликання Католицько© Церкви надавати матерiальну та духовну допомогу найбiльш потребуючим. Штатнi працiвники та волонтери органiзацi© виконують мiсiю християнського служiння (дияконi©), що ╨ способом об▓явлення Церкви в сучасному свiтi. Карiтас-Спес було засновано Конференцi╨ю ╙пископату Римсько-Католицько© Церкви в Укра©нi в травнi 1995 р. та заре╨стровано Державним Комiтетом у справах релiгiй 24 вересня 1996 р. Офiцiйна назва √ Релiгiйна Мiсiя └Карiтас-Спес■ Римсько-Католицько© Церкви в Укра©нi. З 1999 р. √ член Карiтас ╙вропа та Карiтас iнтернацiоналiс. На сьогоднiшнiй день дi╨ бiльше нiж 30 центрiв у 12 областях Укра©ни.

МIСIЯ

Карiтас-Спес Укра©на шану╨ гiднiсть кожно© особи та нада╨ допомогу людям, якi знаходяться в станi матерiально© чи духовно© потреби, без огляду на релiгiйну, нацiональну чи етнiчну приналежнiсть. Спираючись на принципах християнського вiровчення Карiтас-Спес несе милосердя людинi в потребi, даючи свiтло надi©.

ЦIННОСТI

Духовнiсть

Всi проекти органiзацi© нацiленi на духовний розвиток людини. Матерiальна допомога ма╨ забезпечити лише задоволення необхiдних потреб. Духовна пiдтримка да╨ людям надiю та пробуджу╨ бажання змiнити сво╨ життя, допомагаючи собi та вiдкриваючись на можливiсть допомогти ближньому.

Почуття власно© гiдностi

Карiтас-Спес вiрить в багатство особистостi та захист основних прав людини. Суспiльство не повинно iгнорувати знедолених, а сприймати ©х як людей, що потребують допомоги.

Рiвнiсть

Карiтас-Спес допомага╨ всiм знедоленим незалежно вiд нацiональностi, раси та вiросповiдання. Керуючись принципом рiвностi, працiвники органiзацi© дають приклад всьому укра©нському суспiльству.

18 травня Виконавча Рада "Карiтас iнтернацiоналiс" обрала Президентом конфедерацi©...
Детальнiше ╩
Вчора, 19 квiтня 2005 р., бiлий дим над трубою камiну Сiкстинсько© капели...
Детальнiше ╩
Понедiлок 18.04.2005 р. о 10:00 за мiсцевим часом у Ватиканськiй Базилiцi декан Колегi© Кардиналiв кардинал...
Детальнiше ╩
8 квiтня 2005 Року Божого у Ватиканi вiдбулося поховання Святiшого Отця Йоана Павла II...
Детальнiше ╩
7 квiтня 2005 року у ки©вському соборi Св. Олександра (вул. Костьольна, 17) було вiдправлено.... Детальнiше ╩
У Надвечiр'я Друго© Великодньо© Недiлi, Недiлi Божого Милосердя, до вiчностi вiдiйшов Святiший Отець Йоан Павло II.... Детальнiше ╩

   
Дизайн та хостинг ТОВ"╙ЛАН".
Карiтас-Спес Укра©на вiд щирого серця дяку╨ органiзац© Queen of the Apostles
Mission Association (штат Колорадо, США) та ©© президенту пану Мету Вернеру за
усiляку пiдтримку, зокрема, за сприяння у створеннi цього сайту.