This version of the page http://www.interplat.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2005-08-04. The original page over time could change.
INTERPLAT - інтернет-платежі НСМЕП
  www.interplat.com.ua
Безпечні інтернет-платежі
Інтернет-платежі Інтерплат призна- чені для швидких та ефективних безготівкових розрахунків за товари і послуги через Інтернет за допомо-гою смарт-карток Національної сис-теми масових електронних платежів - НСМЕП. Всі платежі в системі відзначаються високою надійністю та захищеністю завдяки застосуванню складних крипто-графічних методів.
 
Платити в Інтернет може кожен
Тепер кожен користувач Інтернет, який має смарт-картку НСМЕП та зчитувач, може швидко і безпечно проводити безготівкові розрахунки в інтернет-магазинах і на комерційних сайтах, здійснювати грошові перекази, оплачувати комунальні послуги, послуги інтернет-провайдерів, ІР-телефонії та мобільного зв'язку, здійснювати оплату авіа-, залізничних квитків та квитків на розважальні заходи в режимі он-лайн.


Система нових можливостей
Впровадження інтернет-платежів відкриває нові можливості для розвитку електронної комерції. Зареєстровані у системі інтернет-магазини та компанії можуть безпосередньо на своїх веб-сайтах приймати платежі зі смарт-карток НСМЕП або з рахунків покупців у банках-учасниках.


Банківські послуги для клієнтів
Проводячи емісію передплачених смарт-карток НСМЕП, які не потребують відкриття рахунку, банки-учасники мають змогу залучати нових клієнтів, оскільки завантаження таких смарт-карток здійснюється через каси банків шляхом внесення готівки. Для клієнтів, котрі мають або відкривають рахунок у банку, надаються послуги завантаження персоналізованих карток з рахунку та ознайомлення зі станом банківського рахунку в режимі он-лайн.

Проведення Національним банком України роботи по впровадженню інтернет-платежів, а також запланована емісія 10 мільйонів смарт-карток НСМЕП забезпечать постійний ріст потенційних платників системи.



дізнайтеся більше  
  • про НСМЕП
  • платіжні картки НСМЕП
  • безпека розрахунків у системі
  • розробка інтернет-магазину
  • підключення інтернет-магазину
  • де можна сплатити в Інтернет

  •  
    Вигідно для комерсантів

    Підключіться до системи та почніть приймати платежі безпосередньо зі свого веб-сайту
     
    Зручно для покупців

    Дізнайтеся, що і як купувати в Інтернет та здійснюйте покупки, не відходячи від комп'ютера
     
    Пропозиції для ISP

    Запропонуйте своїм клієнтам нові послуги
     
    Перспективи для банків

    Партнерські програми для банків
     
      © 2001-2005 UNISYSTEM, Microcosmic Group