This version of the page http://www.ua-reporter.com/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2005-05-31. The original page over time could change.
Ужгород, Закарпатье, Украина: новости, корупция и криминал в органах власти / Україна: уряд новини корупція і кримінал в органах влади / Uzhgorod, Transcarpathia, Ukraine: news, Parliament Tymoshenko Yushchenko
НОВИНИ: Ужгород, Закарпаття, Україна, світ.          Сьогодні 31 травня 2005, Вівторок (19:35)
Миттєвості
життя

(сьогоднішні
фотовраження):
головна | english | архів | фото | РОБОТА | дошка оголошень | розваги | e-mail

Стрічка новин / Лента новостей

Всі за сьогодні

Ужгород:

31.05.05 (16:01) економіка
В обласному центрі Закарпаття подорожчав бензин
Коментарів 0

31.05.05 (15:51) НС
Закарпаття: на річці Уж втопився студент
Коментарів 0

31.05.05 (14:24) суспільство
На Закарпатті найменший борг із виплати зарплати?
Коментарів 0

31.05.05 (13:30) суспільство
Київ: Ветерани війни в Афганістані пом’янули своїх бойових побратимів
Коментарів 0

31.05.05 (13:04) скандал
Провокаторы с 5-го канала дезинформируют общественность об акции протеста ветеранов Афганистана в Киеве
Коментарів 0

31.05.05 (12:29) суспільство
"Афганці"-ампутанти зняли з себе протези і поскидали їх під стіни будинку уряду Тимошенко
Коментарів 0

31.05.05 (11:59) економіка
У лісах Закарпаття господарюватимуть ефективніше?
Коментарів 0

31.05.05 (11:37) НС
На Закарпатті зафіксовано випаровування небезпечної речовини
Коментарів 0

31.05.05 (11:20) НС
З початку року на Закарпатті сталося 365 пожеж, на яких загинуло 27 людей
Коментарів 0

31.05.05 (11:01) політика
Тимошенко не бажає вийти до ветеранів Афганістану
Коментарів 0

Україна:

31.05.05 (09:58) Україна
Злочинці намагалися позбавити Київ резервного водопостачання
Коментарів 0

31.05.05 (09:27) Україна
Запорізька обл.: залишаються підтопленими 252 ділянки і 78 будинків
Коментарів 0

31.05.05 (08:33) Україна
Ющенко уволил Владимира Горбулина
Коментарів 0

31.05.05 (08:29) Україна
Мартынюк: Тимошенко-премьер - это временно...
Коментарів 0

30.05.05 (12:37) Україна
Симоненко заявив, що Червоненка дійсно арештовували
Коментарів 0

Світ:

31.05.05 (11:18) світ
В Москве горит Институт холодильной промышленности
Коментарів 0

31.05.05 (10:02) світ
Швеция останавливает ядерный реактор
Коментарів 0

31.05.05 (08:37) світ
"Міс Всесвіту-2005" стала уродженка Туапсе
Коментарів 0

30.05.05 (12:43) світ
Жара в Европе бьет столетние рекорды
Коментарів 0

30.05.05 (11:03) світ
Сьогодні в Бундестагу проходить День України
Коментарів 0

Всі за сьогодні

рікмісяцьдень

Новини за

Ви можете експортувати заголовки наших новин до себе на сайт.
Як це зробити.

Новини сайту:

Оскільки обговорення у форумі майже припинилося і його використовують головним чином для реклами - форум закрито. Обговорювати новини ви тепер можете безпосередньо на сторінці з новиною чи матеріалом.

Ви можете отримувати заголовки наших новин через rss-канал.
Лінк каналу: http://ua-reporter.com/reporter.rss

Можливо Ви володієте інформацією, яку варто оприлюднити. У редакції є можливість оплачувати справді цікаві матеріали (телефон для довідок в Ужгороді - 3-24-09). Можливо у Вас просто є пропозиції або зауваження щодо роботи сайту. Ми будемо раді отримати ваше повідомлення:

Ваше ім’я (псевдонім)
Контакти (тел. або e-mail) - поле необов’язкове для заповнення
Що бажаєте повідомити?

Закарпатье: хроника беспредела новой власти.

Гарячі новини (по рубриках): політика, суспільство, економіка, культура, спорт, кримінал, НС, людина, екологія, різне, офіціоз, дайджест, наука, туризм, освіта, скандал, Україна, світ
Матеріали (по рубриках): політика, суспільство, економіка, культура, спорт, кримінал, НС, людина, екологія, різне, офіціоз, дайджест, наука, туризм, освіта, скандал, Україна, світ

УВАГА!!! ВИГІДНА ПРОПОЗИЦІЯ!

Пошук по сайту:


Корисна інформація:



СТАТТІ, РЕПОРТАЖІ, ОГЛЯДИ, АНАЛІТИКА:

2005-05-29 політика
ВСЕ, ЧТО МЫ ХОТЕЛИ СКАЗАТЬ О ЮЩЕНКО, НО БОЯЛИСЬ ПОДУМАТЬ! - Статья Сергея Рахманина

Я не понимаю, почему надо столько обещать одно и то же. Почему нужно раздавать столько клятв, если ты не можешь добиться исполнения хотя бы одной из них. Я многого не могу понять. Потому что под верой понимаю таинство, а не публичный акт под софитами. Президентская забота о гражданах должна проявляться не в возмущении по поводу того, что в административных зданиях инвалиды не знают, «в какой туалет сходить пописять». Если Ющенко заботится об авторитете, а не о популярности, то должен заниматься возведением не туалетов, а законодательной базы.
Коментарів 0

2005-05-28 політика
В Ужгороді міліція таки порушила закон, визнав Президент України

Президент України Віктор Ющенко вважає, що в ситуації із затриманням екс-губернатора Закарпатської області Івана Різака обидві сторони конфлікту повели себе неправильно. «Ми всі вчимося демократії, і я переконаний, що сьогодні українське суспільство розуміє: будь-хто, у тому числі політичні сили або депутатський корпус, не повинні повчати український суд, як діяти в той чи інший момент слідства», — сказав Віктор Ющенко. Водночас Президент України зазначив, що з тих моментів оперативної зйомки, які він бачив, можна зробити висновок, що «так чинити з народними депутатами – означає порушувати закон». На думку Віктора Ющенка, те, що трапилося, має стати уроком для обох сторін. «Повинен працювати незалежний суд», – сказав він. Глава Української держави запевнив, що робитиме все, аби судочинство «не зазнавало тиску ні з боку влади, ні з боку опозиції, ні з боку органів внутрішніх справ».
Коментарів 0

2005-05-28 суспільство
Психотерапевти збентежені — клієнти знавісніли

У радянські часи бушував французький шпигун Фантомас, а нині фантомаси — глибоко національні, СВОЇ, хоча від національної заангажованості вони не перестають бути психічно хворими. Наразі первинним осередком останніх стала газета “Трибуна”, яку видають на радість неадекватним людям в Ужгороді. Глибоко промовисті тусовки в згаданій редакції звичного традиційного контингенту.
Коментарів 0

2005-05-28 суспільство
ІЛЛЯ, КОТРИЙ НЕСЕ НАМ РОЗУМ

Пан Ілля Джуринець, якщо чесно, зовсім не пан, а чесний просвітянин рідного народу, якому він і присвятив своє життя. Тому навіть особисто заробляє копійку — продає книги на площі Кирила й Мефодія, немовби прийнявши естафету від цих святих. Та наразі ми й не проти комуністичного Китаю — тому в тендітній забігайлівці на проспекті Свободи п’ємо китайський чай “Очі дракона”. Очі від цього сяють. Ми розмовляємо. Ілля, виявляється, родом із Львівської області. Приїхав із Турківського району і закінчив російське відділення філфаку Ужгородського національного, чим продемонстрував, що російський вектор львів’янам не чужий. Професор Микола Лакиза якось навіть запитав його:
Коментарів 0

2005-05-25 суспільство
Они победили фашистскую Германию

Закончилось празднование 60-летия Дня Победы в Великой Отечественной войне. Сегодня можно и нужно подвести итоги ознаменования этой великой даты. Необходимо отметить, что празднование юбилея прошло на значительном, высоком маштабном уровне. И такое радует. Ведь Победа нашего народа в этой войне имела величайшее значение: человечество спасено от коричневой фашист- ской чумы.
Коментарів 0

2005-05-20 політика
Екс-губернатор Іван Різак — політичний в’язень чи злочинець?

18 травня заступник прокурора Закарпатської області, розглянувши матеріали, зібрані за заявою громадянина І. про вимагання та одержання хабара колишнім головою Закарпатської облдержадміністрації Іваном Різаком, порушив відносно останнього кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України (одержання хабара в особливо великому розмірі особою, яка займає особливо відповідальне становище). Це вже третя кримінальна справа, порушена проти Івана Різака, якого, окрім цього, звинувачують у доведенні до самогубства ректора Ужгородського національного університету Володимира Сливки та у фальсифікації виборів мера Мукачева.
Коментарів 1

2005-05-20 політика
ЗАЯВА Ужгородського міського товариства УСВА

Учора "бандитом" був Балога! Сьгодні під арештом — Різак. Хто наступний під такий "арешт"?
Коментарів 6

2005-05-19 економіка
Отмена льгот в СЭЗ и ТПР натолкнулась на активное недовольство иностранных инвесторов

С тех пор как для свободных экономических зон и территорий приоритетного развития были отменены практически все налоговые и таможенные льготы, прошло всего полтора месяца. Однако уже активно говорят о сворачивании бизнес-проектов в них и об отказе от внедрения того, что ранее было запланировано на 2005 г.
Коментарів 0

2005-05-13 людина
Дмитро ВОРОБЕЦЬ — Міжгірський і Всеукраїнський

Заслужений журналіст України, голова Закарпатської організації Спілки журналістів України Дмитро Андрійович Воробець, а тоді просто Діма, народився 70 років тому, 19 травня, в селі Буковець Міжгірського району. Семирічку закінчив у сусідньому селі Річка, а відтак подався до Хустського культосвітнього технікуму. Він дав не тільки фах, але й середню освіту. А ще — радість від закінчення цього закладу з відзнакою. Затим завідував бібліотекою в рідному Буковці. Армію пройшов у Заполяр’ї — Мурманській області, Карелії. До служби ввійшов у смак дописувача райгазети “Зоря” на Міжгірщині. У Мурманську, на півострові Рибачий, місті Нікель, узагалі взявся до письма конкретно. Дійшов навіть до позначки власкора “Северной звезды” в Петрозаводську. Тому й по армії вирішив обплутувати добірним словом премудрі уми краян — пішов у до болю знайому районку “Зоря”. Спершу літпрацівником, відтак — завідувачем відділу, а тоді й заступником редактора. Карколомний ріст посприяв тому, що партійні органи “закинули” його на відділ журналістики Вищої партійної школи при ЦК Компартії України. Повернувся вже не в глибинку, а в Ужгород. Інструктурував в обкомі партії, а з 1965-го — дванадцять років був редактором газети «Вогні комунізму», що нині погасли на користь нової назви — «Вісті Ужгородщини». Блискуче пройшовши черговий життєвий іспит, вісімнадцять з половиною років грав непросту роль голови облтелерадіокомітету. Вів багато програм, коли був редактором “Вогнів комунізму”, весь комітет став залюбленим у нього і перебив від газетярства до переходу в радіо з екранною голубизною вкупі.
Коментарів 0

2005-05-07 суспільство
Визволення Закарпаття: через окуляр історії

У першій половині жовтня 1944 року в напрямку Ужгорода та Мукачева швидко просувалися війська 18-ї армії. В її складі створили окрему групу під командуванням полковника І.Хомича. Вона мала своїм завданням ведення наступу за напрямком Свалява — Мукачево — село Великі Лучки. Та не вона, а 26 жовтня 1944 року 30-й стрілецький корпус під командуванням генерал-майора Г.Лазька, котрий приєднався до 18-ї армії, оволоділи містом над Латорицею і столицею кукурудзоводів — Великими Лучками.
Коментарів 0

Переглянути всі матеріали останнього номеру газети "Репортер"



© 2004-2005 UA-REPORTER.COM
Партнери онлайн-видання UA-REPORTER.COM: ЗТО УСВА, ГО "Місто", закарпатська газета "Репортер".
Розробка та розміщення: ЗІС
Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації - рекламодавці.
Редакція може не поділяти точку зору авторів. При передруці матеріалів посилання на UA-REPORTER.COM обов'язкове.