This version of the page http://molode.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2005-05-27. The original page over time could change.
Молоде радіо : Київ : 69,68 FM
   
 

23.05
Запущено Форум "Молодого радіо"

16.05
Слухай марафон „Українобачення” увечері з четверга по суботу (19-21 травня).

На прямому зв’язку зі студією будуть наші спеціальні кореспонденти. У нашому ефірі також звучатимуть пісні переможців Євробаченння минулих років.

Увечері у п’ятницю (близько 21-ї години) в ефірі прогноз - журналісти називатимуть того, кого, на їхню думку, глядачі наступного дня визнають переможцем.

Українобачення - свіжий погляд на знайомий конкурс!

Архів новин

Хочеш допомогти "Молодому радіо"?
Розмісти нашу кнопку на своєму сайті:

Код:

<a href="http://molode.com.ua"><img src="http://molode.com.ua/images/molode_button.gif" width="90" height="38" border="0"></a>




Як нас чути у твоєму районі?

Від кого:  
Як нас чути:  
 
Друзі:
Про радіо в Україні
О FM-радио в Украине
Бонет - могилянський портал

22.05 „Кобзар forever” у Каневі: мода на українське та „Молоде”

Фестиваль „Кобзар forever”, який уперше відбувався у Каневі, пройшов із величезним успіхом. Роковий фест, співорганізатором якого виступило „Молоде радіо”, зібрав на одній сцені „Гайдамаків”, „Мертвого півня”, „Кому вниз”, Тараса Компаніченка, Едуарда Драча, „Кобзу”, „Сад” та інших відомих виконавців.
Хоча Канів і звик до уваги туристів на Шевченкові дні, уперше серед учасників дійства переважала молодь. „Кобзар” зібрав на центральному майдані міста багато тисяч канівців, а також гостей з інших міст. На сцені з привітанням фестивалю та подяками організаторам виступили народні депутати Іван Заєць та Дмитро Павличко. Захід також було підтримано канівської міською та черкаською обласною владами. Серед глядачів були помічені відомі постаті київської політичної, журналістської та музичної тусовки.
22 травня логотип „Молодого радіо” був найпопулярнішим у місті. Із цього дня про нову радіостанцію – єдину у столиці, яка пропонує слухачеві 24 години української музики на добу, дізналися слухачі, музиканти та журналісти.
„Молоде радіо” після „Кобзаря” чи не найвідоміше радіо Канева. Тож, мабуть, варто буде думати про розширення мовлення „Молодого” :-).
Репортаж про фестиваль, а також фотографії буде розміщено на сайті за кілька днів.

 

 

Свіжий погляд на цікавий світ!

Українська Банерна Мережа